Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Afskrivning af renovering?

 Vores andelsboligforening ejer en lejelighed, som skal total renoveres fra a-z inkl. nyt bad og køkken. Renoveringen forventes at koste 400.000 inkl. moms. Når jeg læser om hvilke ting der kan afskrives her på siden, er mit indtryk at jeg vil kunne afskrive alle omkostningerne til renoveringen over en ca. periode på 20 år. Er dette korrekt forstået? 

Vores svar fra

Jeg tror ikke helt jeg forstår spørgsmålet.
Det er vel andelsboligforeningen der skal afholde renoveringsomkostningerne. Meningen er vel at lejligheden derefter skal sælges som andel. Den der køber lejligheden vil ikke nødvendigvis skulle afskrive alle de 400.000,- som forbedringsomkostninger, da en stor del af arbejdet vel er grundinstallationer som ikke er iorden nu.

Hvis det forholder sig som jeg har beskrevet må du tale med bestyrelsen om hvor stor en del af købesummen for lejligheden der vil være forbedringer. Disse forbedringer afskrives forskelligt afhængig af levetiden for de enkelte forbedringer.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.