Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Advokatfirma trækker i land mht. afgørelse om andelsværdi

 Jeg har været en længere kamp igennem med mit førstgangs salg af min forhenværende andelsbolig. der har været ufattelige mange mangelfulde spørgsmål/svar vedr. lovligheden af andelsværdien – grundt SWAP lånerenten.. jeg har på ingen måder forstået disse mange skrivelser der blev udgivet om dette, og kontaktede derfor et advokatfirma, for at spørge på “mit niveau” om jeg havde forstået en skrivelse korrekt hvori der stod skrevet, at jeg var sikret HELE andelsbeløbet såfremt jeg kunne lave en skriftlig aftale med køberen, om at han var indforstået med, at dette var ok – DET har jeg så fået – efter instrukser fra advokatefirmaet om hvad der skulle stå i denne skrivelse… jeg har flere gange fået på skrift bekræftet at jeg uanset afgørelse ville få hele beløbet den var solgt for… nu ca 3 uger efter den nye køber har overtaget – skriver advokatfirmaet – at jeg ikke kan lave en sådan skriftlig aftale – til trods for det både står i min overdragelseskontakt inkl. at jeg har fået det bekræftet skriftligt fra firmaet…. KAN og må de godt bare “komme til” at sige noget forkert til mig, når jeg henvender mig til dem, med et spørgsmål vedr. mit salg… jeg tog for givet at de svar de ville give, var lovlige og korrekte… det er de så ikke nu – og så skriver de det til mig, som om JEG har gjort noget ulovligt – og altså ikke får mine penge…. Da jeg nu arbejder hos københavns politi og er vant til stædige jurister – har jeg bestemt tænkt mig at gå videre med dette – da jeg mener jeg har ret i denne sag… 🙂 desuden ville jeg jo aldrig gøre noget ulovligt at mig selv, når jeg arbejder hvor jeg arbejder!!! så det er små “svinsk” at de pådutter mig for dette! Sort på hvidt kontakter jeg jo dem,. da jeg ikke kender til andelsboligloven, og de skriver såfremt jeg har spørgsmål skal jeg kontakte dem.. det gør jeg.. får oplyst en ulovlig aftale jeg skal skrive.. ÅBENBART!?! følger denne instruks.. og nu siger de så-.. ja surt show.. det er ikke lovligt alligevel… det kan man da ikke????? håber på I kan hjælpe.. fordi jeg står ret frustreret.. idet beløbet det drejer sig om, faktisk er givet ud som bankgaranti til et lån jeg har optaget ifm. nyt boligkøb! Hvis man ikke kan stole på et advokatfirma der behandler ens sag.. hvem skal man så kunne stole på!? jeg er mildelst talt sur, frusteret og mener de har udbvist ENORM dårlig betjening….

Vores svar fra

 
 
Det er svært for mig at gå ind i den konkrete sag, da jeg ikke har adgang til sagsmaterialet.
 
Hvis du er utilfreds kan du klage til Advokatnævnet. Jeg kan ikke udelukke du har en sag.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.