Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Advokatbistand?

Jeg ønsker at sælge min lejlighed men nærer stærk mistillid til foreningens bestyrelse, og tænker derfor på om det er nogen god ide, at få advokatbistand i forbindelse med salget eller om det er unødvendigt. Foreningen “styres” af en familie hvor et medlem er ejendommens vicevært, og to andre er henholdsvis bestyrelsesmedlem og formand for bestyrelsen. Kommunikationen fra vicevært og formand er svært svigtende og løfter bliver ikke holdt. Vil en advokat i forbindelse med salg være mig til nogen hjælp?

Vores svar fra

Hvis du ikke mener at du kan overskue  din situation, vil jeg stærkt anbefale dig at  få hjælp fra en advokat, der har forstand på reglerne.
Advodan hjælper dig gerne. Der er Advodankontor i lyngby .

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.