Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Advokat udleverer ikke administrationsdokumenter

Vi er en lille Andelsforening på 4 andele fra 2003. Jeg er selv tilflyttet 1. marts 2006. 3 af andelshaverne er relativt nye. Juni måned 2006 holdte vi Generalforsamling (vist nok den første i andelsforeningens historie). Her besluttede vi, at Bestyrelse selv ville varetage administrationen af Andelsforeningen. Dette meddelte vi til den hidtidige administrator Advokat Mårten Hede (Henrik Christensen & Partnere) i Aalborg. Trods gentagende forsøg – via mail, telefon og personlig henvendelse – siden juni 2006 er det stadig ikke lykkedes os, at få alt materiale tilhørende Andelsforeningen. Vi har fået sporadisk materiale, men stort set kun ‘her og nu’ materiale. Al historisk materiale kan vi ganske ikke få udleveret, altså helt fra dannelsen af Andelsforeningen og alle transaktioner fortaget siden da. Regnskabføringen har hidtil været særdeles mangelfuld, grænsende til pinlig og med det materiale vi har fået udleveret, kan vi ganske enkelt ikke komme videre med et seriøst regnskab/administration. Vi ønsker desperat at få ryddet op i hele dette. På forhånd tak for hjælpen. På Andelsforeningens vegne Jørn Pedersen Formand
Ejerforeningsnavn: Kong Christians Alle 26
Navn: Jørn Pedersen

Vores svar fra

Kære Jørn Pedersen
Meddel advokaten at han vil blive indklaget for advokatmyndighederne medmindre han inden en frist på 4 uger har afleveret sin administration til jer.Hvis regnskabet er mangelfuldt skal han rette op på det.I skal nok have hjælp fra en revsior eller advokat for at få tingene på plads.

Med venlig hilsen
ADVODAN

Henning Petersen
advokat

ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.