Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Advokat i forbindelse med andelskøb?

Jeg er endnu ikke andelsindehaver, men er lige nu i gang med forhandling om en andel i foreningen a/b Wittenberggård. Da det er første gang jeg laver sådan en handel er jeg i tvivl om, hvorvidt og hvornår, det er vigtigt at få en rådgiver/advokat med i forhandlingerne (evt til at læse papirer igennem). Desuden er jeg i tvivl om hvordan man får vurderet og dokumenteret lejlighedens stand, når der ikke laves tilstandsrapporter for andelsboliger. Er det noget jeg selv skal hyre en til?

Vores svar fra

Der er meget stor forskel på hvorledes andelsboligforeninger drives og administreres. Det kan derfor kun anbefales at du lader en ekspert i andelsboligforhold f.eks en advokat med dette speciale gennemgå papirerne herunder overdragelsesaftale, regnskaber og vedtægter før du binder dig. F.eks. har mange foreninger optaget lån der indeholder risici for f.eks store stigninger i boligafgift eller nedsættelse af andelsværdi.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat
Advokatfirmaet
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte
Solbjergvej 3
2000  Frederiksberg
Tlf. 38 16 06 16
Fax 38 16 06 26

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.