Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Kan administrator trække overdragelsen ud?

Jeg ønsker at sælge min andelsbolig. Køber og jeg har interesse i at overdragelsen finder sted hurtigst muligt og vi har derfor foreslået andelsforeningens administrator at hun forbereder købsaftalen indenfor 14 dage og at overdragelsen finder sted d. 20 juni. Bestyrelsen har godkendt dette. Administratoren (en travl advokat) siger hun ikke har tid til at have købsaftalen klar indenfor 14 dage og at overdragelsen først kan finde sted d. 1 juli. Kan hun det eller har vi krav på at overdragelsen kan finde sted d. 20 juni?

Vores svar fra

Jeg vil foreslå, at I se nærmere på indholdet af administrationsaftalen, herunder om det fremgår, hvor lang tid administrator skal have til at udfærdige overdragelsesaftale m.v.

Sædvanligvis bør administrator have et varsel på omkring 14. dage.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144 JAL@datea.dk www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.