Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Administrationsprocedurer i forbindelse med salg

Jeg er i gang med at sælge min lejlighed og undrer mig i den forbindelse over at administrationskontoret som står for salget bruger 2-3 uger fra overtagelsesdatoen til at give mig mine penge. I dag hvor lejligheder ikke længere koster 100.000, men ofte 2 millioner kommer renterne af et mellemfinansieringslån i så lang en periode nemt op på 12.000-15.000 kroner, hvis administrationsprocedurerne skal være så langsomme. Er denne procedurer “normal” eller er det noget jeg retsligt bør klage over? 

Vores svar fra

Du bør kontrollere, hvad der står om afregning af overdragelsessummen i jeres vedtægter. Hvis i benytter standardvedtægten, har foreningen/administrator pligt til at afregne overdragelsessummen med eventuelle fradrag senest 6 uger efter overtagelsesdagen.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.