Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Administration ja eller nej

Spørgsmål:
Administration ja eller nej

Vores svar fra

Som du selv nævner, så er foreningen ikke forpligtet til at have en administrator, men det kan- som du også selv nævner – meget hurtigt gå galt uden en udefrakommendes objektive administration.

Mit forslag til jer vil være, at I finder ud af konkret hvilke opgaver, I ønsker at en administrator/advokat skal tage sig af og hvilke I selv fornemmer at kunne varetage. Herefter bør I indhente administrationstilbud fra forskellige administratorer og eller advokatkontorer med ejendomsadministration. Herefter kan I så vurdere, hvor meget og hvor lidt I er villige til at betale i forhold til arbejdets omfang, ansvar mv.

Marie-Louise Jørgensen
Jurist
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45268637
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.