Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Adgang til lejlighed

Hvis der står følgende i vedtægterne: §10.2 Vedtager andelsboligforeningen at iværksætte forbedringer i ejendommen, kan et medlem ikke modsætte sig forbedringens gennemførelse og skal give håndværkerne uhindret adgang til boligen. Gælder lejeloven §54-57 så stadig? Jeg har fået et brev om at håndværkere med tre ugers varsel skal have adgang til lejligheden, hvis ikke får jeg ikke udskiftet det der skal udskiftes. Jeg har heller ikke modtaget nogen plan over rækkefølgen og forventes bare at være hjemme i de dage det tager eller aflevere en nøgle. Jeg kan i øvrigt oplyse at forbedringen ikke er vedtaget af andelsforeningen, kun et ønske der er fremsat under eventuelt på generalforsamlingen.

Vores svar fra

Kære spørger,
Andelsboligforeningen bør varsle adgang til andelslejlighederne efter de varslingsregler der gælder i lejeloven og andelsboligforeningen bør som det også gælder i lejeretten forsøge at få en aftale i stand med andelshaveren.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat
Advokatfirmaet
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte
Solbjergvej 3
2000  Frederiksberg
Tlf. 38 16 06 16
Fax 38 16 06 26
 

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.