Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Adgang til afløb/faldstamme hos underbo

I forbindelse med renovering af mit badeværelse, skal VVS-manden have adgang til den del af afløbet og faldstammen der sidder i loftet hos min underbo. Det er aftalt og OK. Men – hos underboen er der monteret et stort skab som dækker for afløb og faldstamme. Mit spørgsmål er nu, om det mig der skal betale for af-/påmontering af dette skab, så vvs-manden på komme til at lave det nødvendige arbejde?

Vores svar fra

Det er principielt underboen der skal sikre adgang til vandlåsen, men da det ikke er forbudt at opsætte skabe i eget badeværelse, blot skabene kan demonteres når reparationerne skal foretages, er det min vurdering at du skal betale også for denne udgift.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Information, viden og juridiske nyheder få det hele i vores nyhedsbrev – Tilmeld dig her!

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.