Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Adgang for omdelere af aviser m.v.

Hej Vi har lige fået nye låse og nøgler i vores gadedøre. Det er meget fint. Efter følgende har jeg bestilt et avis abodement fra politiken, hvilket jeg også tidligere har gjort uden problemer. Nu er problemet det at de skal have nye nøgler for af komme ind til min hoved dør. Det mener adninistratoren og formanden at jeg skal betale for. Det er 4 nøgler af 140,- Det mener jeg ikke kan være rigtigt da jeg jo før nøgle omlægninger godt kunne få omdelt en avis. Er det rigtigt at det er hver enkelt lejlighed der skal skaffe nøgler til avis byd hver gang vi bestiller en avis. Og hvad med de lejlighede der stadig er lejelejligheder Dem der omdeler avisen hedde Medie Distribution. de henviser til lov nr. 472 og bekendtgørelse nr 1313. Det forstår jeg som om de er på “niveau” med post danmark. Håber i kan hjælpe med et svar.

Vores svar fra

Hvis beslutningen om udskiftning af låse ellers er lovligt vedtaget, er det min opfattelse af beboere selv må betale for ”ekstranøgler” som fx til avisbude.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat
ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.