Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Åbningsbalance HASTER gnf. iaften kl. 17:00

Spørgsmål: Jeg er nyvalgt revisor for denne nystiftede forening og skal udarbejde en åbningsbalance og heri fastsættelse af andelskronens værdi. Jeg har modtaget et valuarvurdering der er 22 mill kroner højere end købet af ejendommen og dette indenfor en måned. Vi har en lille andelskroneværdi ved stiftelse 1,0000 og ed beregning af aærdien ved valuaropgørelse stiger værdien til 9,0000 Er der nogen som helst hage ved dette. Foreningen holder generalforsamling iaften omkring dette, så I må meget gerne svare hurtigt. Mvh Johnny Larsen Addea Revision Mvh
Ejerforeningsnavn: Bangsbohus
Navn: Johnny Larsen

Vores svar fra

Kære Johnny Larsen
Nu er generalforsamlingen jo afholdt og formegentlig har I fastsat en andelskrone, men hagen/problemet ved at anvende den maksimale andelskrone er at der åbnes for den mulighed at værdien vil svinge idet den blive markedsafhængig.

Såfremt du ønsker en større uddybning er du velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.