Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

2 ejere af andelen?

Vi har som arvinger til en andelslejlighed, netop fundet nogle købere, nemlig en kvinde der vil flytte ind sammen med sin mand og sin svigerfar. kvinden og svigerfaderen vil begge gerne stå på andelsbeviset. er der nogle problemer i dette? Der er intet angivet i vedtægterne om dette, botset fra at andelshaveren bliver omtalt netop som andelshaveren altså i ental.

Vores svar fra

Der bør ikke være noget problem i, at der står flere personer på andelsbeviset – det ville i hvert fald være højst usædvanligt om bestyrelsen kunne have nogen saglig interesse i at modsætte sig det, hvis vedtægterne ellers er, som du beskriver dem.

Det er dog normalt sådan at de/dem, som står på andelsbeviset, også har en pligt til selv at bebo lejligheden. Men hvis svigerfaren ellers bor i lejligheden sammen med søn og svigerdatter, ser jeg ikke umiddelbart noget problem i den situation som der beskrives – hvis foreningen har en standardvedtægt.

Såfremt du ønsker hjælp til denne konkrete sag eller andre opgaver, så kontakt mig for en uforpligtende snak på 46 14 50 20 eller kontakt ADVODANs kædekontor på kontakt@advodan.dk.

Vi gør opmærksom på, at yderligere behandling af sagen ikke er en del af den gratis rådgivning, og at der vil være honorar på en egentlig sagsbehandling

Andelsportal.dk har et landsdækkende samarbejde med ADVODAN og anbefaler kædens advokater til landets boligejere og boligforeninger.

ADVODAN Glostrup
Hans Christian Færch
Advokat

ADVODAN | Glostrup Torv 6-10 | 2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00 | Dir: 46 14 50 20 | Fax: 43 43 00 72
Email: hacf@advodan.dk| www.advodan.dk

ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.