Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

2 andelsboliger/udlejning

er det lovligt at have 2 andelsboliger så fremt det ikke er i samme forening. og er det rigtig at når man udlejer en andelsbolig så må man tage det samme som man selv sidder for dvs. boligafgift + dvs. el. vand. varme. antenneandelshaveren skal udstationeres, på udlandsrejse, studieophold eller lignende i en længere periode. Man har ikke nødvendigvis ret til at udleje til en husleje der svarer til boligydelsen for lejligheden. Spørg  i huslejenævnet om det korrekte lejeniveau pr m2 bolig for en  sådan udlejningsbolig.
 

Vores svar fra

Nej medlemskab af en andelsboligforening forudsætter at medlemmet tager bopæl i andelslejligheden, medmindre der udtrykkeligt, i vedtægten, står det modsatte, altså at man ikke behøver at have bopæl. Der er  særregler om  ret til udlejning af andelsboliger,hvis
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel
 
Information, viden og juridiske nyheder få det hele i vores nyhedsbrev – Tilmeld dig her!
andelshaveren skal udstationeres, på udlandsrejse, studieophold eller lignende i en længere periode. Man har ikke nødvendigvis ret til at udleje til en husleje der svarer til boligydelsen for lejligheden. Spørg  i huslejenævnet om det korrekte lejeniveau pr m2 bolig for en  sådan udlejningsbolig.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.