Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Afskriver man på privatfinansierede carporte og udestuer?

Mange tak for jeres gode svar på jeres portal. Jeg er i meget stor tvivl om afskrivninger på privatfinanseret udestuer og carporte 8. stk. som sælges og overtages af andelsboligforeningen også er underlagt afskrivninger fra året de blev etableret, Der står ikke noget i vedtægterne om nogen som helst afskrivningsregler. Udestuer og carportene blev opført i henholdsvis år 2000 og 2002 og solgt til foreningen i 2008. Som jeg ser det er der ikke foretaget nogen afskrivninger. Etableret for 125,000,00kr solgt til foreningen for 137,500,00kr. Der er ikke foretaget forbedringer på begge dele.

— Arne Christiansen

Vores svar fra

Hej Arne

Vi kan oplyse, at når carporte, udestuer o.lign. sælges til ”ejendommen”, så vil de indgå i den samlet værdi for ejendommen. Der vil ikke ske en teknisk nedskrivning af disse.

Vedligeholdelsesstanden af carporte mm vil naturligvis indgå i vurderingen.

Med venlig hilsen
Peter Ryaa

Peter Ryaa
Om forfatteren Peter Ryaa er ejendomsmægler/DiplomValuar og indehaver af erhvervsmæglervirksomheden VALUAREN. Peter Ryaa har været i ejendomsbranchen siden år 2000 og beskæftiget sig med salg og vurdering af investeringsejendomme samt vurdering af andelsboligforeninger, herunder vurdering af individuelle forbedringer ved salg af andele. VALUAREN har et samarbejde med ca. 150 andelsboligforeninger.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.