Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

1. marts

Hej derinde! Jeg står og vil sælge min andelsbolig pr 1/3. Og den skal vurderes på fredag. Men nu siger en af mine kollegaer, at andelslejligheder stiger pr 1/3 2007, det skulle have været i TV2 nyhederne igår 23/1. Jeg har prøvet at søge på nettet efter oplysninger om at andelsforeningerne skulle stige i værdi efter 1/3, men kan intet finde… er det noget i ved noget om? Vil meget gerne vide om det kan betale sig for mig at vente med at sælge min lejlighed pr 1/4 istedet for 1/3 Mvh Maria Pedersen
Navn: Maria Pedersen

Vores svar fra

Kære Maria Pedersen
Jeg er i den situation at det er os der administrere den forening du bor i og det er således at jeres andelskrone bliver fastsat på den årlige generalforsamling i oktober hvorfor en stigning hvis en sådanne kommer først kommer på dette tidspunkt.

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.