Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

§ 70 i lejeloven?

Jeg er andelsbolighaver som søger råd, til mulig fremleje af min lejlighed. Min boligforening skal via bestyrelsen godkende min grund til fremleje af min lejlighed men De skal kigge og beslutte via §70. I vores vedtægter under fremleje&udlån står der følgene: En andelshaver kan fremleje eller udlåne sin lejlighed, såfremt bestyrelsen giver tilladelse. Tilladelsen skal administreres i overenstemmelse med lejelovens tilsvarende bestemmelser, se Lejelovens §70. Alle fremleje eller lånevilkår, herunder lejens astørrelse(der forudsætningsvist ikke må overstige boligafgiften) skal godkendes af bestyrelsen. I §70(lejeloven) Står der ved sygdom, udland bla. Kan I give mig konkret svar(skære det ud i pap) for mig hvordan jeg kan gøre dette bedst muligt, da jeg har rygter om at min bestyrelse ikke godkender hvad som helst, især ikke hvis de har en dårlig dag. Hvis i ikke kan hjælpe, kan i evt stille mig videre til andre advokat firmaer, som kan.

Vores svar fra

Du skal søge bestyrelsen med angivelse af årsag og gerne dokumentation for feks. udstationering, uddannelsesophold eller lignende. Såfremt du ønske hjælp til den konkrete ansøgning vil jeg henvise dig til at tage kontakt til en boligadvokat der vil kunne hjælpe dig.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.