Tom2650

Oprettede forumsvar

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Lang afregnins tid på varme/vand . #10308
  Tom2650
  Medlem

  Hvad har man en adminstrator for ???
  Jeg kan ikke rigtig komme videre med regnskabet, men jeg kan sende det jeg har til dig, hvis du har …lyst til at fortsætte dialogen med målerfirmaet, for jeg mener ikke det er korrekt. Jeg sender det med posten. Du skal oplyse, at anlægsnumret når du ringer op. Med venlig hilsen Ejendomsadministrator

  som svar til: Lang afregnins tid på varme/vand . #10306
  Tom2650
  Medlem

  Hej Orla
  Tak for dine svar , det drejer sig om mindst 1400,00 kr som jeg blev afkrævet ekstra udover de ca 1500,00kr jeg havde betalt aconto og jeg synes ikke jeg kan kræve pengene af sælger da han har også ca 5000,00kr i klemme da de blev tilbage holdt ved salget.
  Du har helt ret i at hverken admin eller bestyrelse tager ansvar som de burde og jeg må nok finde en advokat som kan skrive et brev og så håbe det kan hjælpe .
  Mvh
  Tom

  som svar til: Lang afregnins tid på varme/vand . #10304
  Tom2650
  Medlem

  Hej Orla
  Vi betaler til vores adminstrator der så afregner med Ista og Ista var ude og lave flytte aflæsning pr 27/2 da jeg fik nøgler og sælger har også rykket admintrator og hun siger det er ista som er problemmet , men hun ikke svaret på min sidste mail som jeg sendte til hende for snart 1 1/2 måned og det gør ham som er formand heller ikke , har dog talt med ham for et stykke tid siden nu og han lovede at han eller en anden fra bestyrelsen ville snakke med admin og siden har jeg ikke hørt noget og jeg skrev en mail til formanden igen for 14dage og intet svar , jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal gøre for at få orden på det .

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt