tillebeck

Oprettede forumsvar

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Ny-erhvervelse af fiberinternet #10393
  tillebeck
  Medlem

  Hvis I bare skal skifte udbyder, så kunne I også vælge en udbyder, som kommer med en gratis fiber… eksempel er hos Novomatrix, hvor det typisk koster kr. 0,- at få gravet fiber ind til foreningen.
  Skal I ikke kun skifte udbyder, men have lavet helt nyt netværk (kabler mellem lejlighederne), så er sagen selvfølgelig en anden og I slipper ikke uden om en investering (overvej så også få trukket antennekabler ved samme lejlighed, hvis ikke I har det allerede. Det er en beskeden merpris, når der alligevel trækkes kabler.
  Igen, vælger I Novomatrix (jeg arbejder der, så jeg kender priserne), så kan I få etableringen på en finansieret løsning til kr. 50,- pr. lejlighed indtil nettet er afdraget. Vælges den model, så kommer alle til at betale for nettet uden at foreningens drift belastet (svarer i stedet til en midlertidig huslejestigning mens afskrivningen står på).
  Selv om at nogle vælger det anderledes, så anbefaler jeg også, at alle er med til at betale for finansieringen. Argumentet imod er, at kun de tilsluttede for glæde af netværket. Det er ikke helt sandt. De tilsluttede får mest glæde, men alle får glæde gennem at foreningen bliver mere attraktiv at købe lejlighed i, når der er en fælles billig og forhåbentligt bedre løsning. Dvs. alle kan forvente et hurtigere salg og måske endda en højere pris for sin lejlighed.
  Lejlighed med tilslutning til fibernettet og evt. en billig/gratis TV-pakke er bare mere attraktiv end en lejlighed, hvor man er på egen hånd med data, telefoni og TV.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt