Mistillid til bestyrelse

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9941
  signemusen
  Medlem

  På den årlige generalforsamling i april i vor andelsforening fremkom et forslag om at bruge 75.000 kr. på nedskæring af udenomsarealer. Dette forslag blev nedstemt, men bestyrelsen fik lov til at undersøge priser. I referatet står der med fed: Forslag om ovennævnte SKAL vedtages på en ekstraordinær generalforsamling. Nu har bestyrelsen igangsat arbejdet uden ekstraordinær generalforsamling. Det koster 70.000 kr. Hvad stiller man op!!!!

  #10414
  Hanne12
  Deltager

  Tja – endnu et eksempel på endnu en junta lignende bestyrelse.
  Kan kun håbe på at I er mange nok til at vælte den nuværende bestyrelse. Ellers er det bare at flytte eller acceptere “demokratiet”.

  #10416
  molan
  Deltager

  Hanne12 har ikke ret, bestyrelsen er personlig økonomisk ansvarlig for deres handlinger (årsagen til at en bestyrelsesansvarsforsikring er en god ide).
  Hvis de har handlet i strid med vedtægterne, loven eller vedtagelsen ved en generalforsamling herunder også en ekstraordinær generalforsamling, så hæfter bestyrelsens medlemmer personlig for de 70.000 kr..
  Hvis foreningen er hård, kan de gøre krav gællende og tage sagen i retten, men det kræver jo så at generalforsamling vedtager det (og at etv. signemusen kommer med det forslag). Urealistisk måske nok, men sådan kan man gøre ikke. Man behøver ikke findes sig i overtrædelser hvis man ikke vil.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt