Køkken/forbedringer/pris

Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  oesterbroab 1 år siden.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #20958

  Emebet
  Participant

  Jeg har virkelig brug for hjælp – da vores bestyrelse ikke helt er klar over hvordan de skal stille sig.
  Sagen er at jeg gerne vil købe en andel som er til salg – personen som bor der pt. købte, da boligmarkedet ikke var så godt – så fik lejligheden til andelsprisen, selvom der var forbedringer for 60.000 bl.a. i form af et nyere køkken – forrige sælger ville gerne af med den, da den havde stået til salg et stykke tid så accepterede ikke at få penge for forbedringer.
  Nu er mit spg. kan den sælger som er nu få penge for forbedringer som tidligere ejer lavede og som afskrev dem ved salg, dvs. har ikke selv betalt for dem? Eller kan personen kun få penge for de evt. forbedringer som personen selv har lavet efter købet.
  Det mest rimelige tænker jeg vil være at prisen for andelen er andelsprisen + evt. forbedringer lavet efter sidste køb – er der nogen som kan svare mig på hvad som er rigtigt?

  #20959

  oesterbroab
  Participant

  Ja – det er helt rimeligt at den samlede pris er andelsprisen+værdien af forbedringer. Forbedringerne skal selvfølgelig vurderes af en vurderingsmand, og disse skal om muligt dokumenteres.

  Mvh

  oesterbroab

  #20962

  Emebet
  Participant

  Så det du siger er at forbedringer af køkken er afskrevet ved sidste køb til 0 kr. og at nu er prisen andelsprisen + forbedringer lavet af nuværende sælger?
  pft.

  #20987

  oesterbroab
  Participant

  Nuværende ejer har ikke lavet det på en smart måde. Det skulle selvfølgelig have været lavet med et afslag i prisen, fremfor at nedskrive forbedringerne.

  —-
  Men ikke desto mindre, så har forbedringerne jo en værdi.

  Mvh

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt