Inspektion af loftsrum, betaling af låsesmed

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9883

  Kan man kræve andelshaveren dækker omkostninger til låsesmed, hvis de undlader at udlevere nøgle til inspektion af deres loftsrum?
  I min andelsforening, hvor jeg sidder i bestyrelsen, blev det på sidste årlige generalforsamling besluttet at loftsrummene skulle omfordeles, idet en del andelshavere havde fået uforholdsvis mange rum. Vi har forsøgt at få en optegning fra Njalsgade/tidl. Otiliavej, men lige den tegning der viser loftet er forsvunden. Vi er derfor nød til at opmåle rummene før der kan laves forslag om onfordeling til godkendelse på en ekstraordinær generalforsamling.
  Alle andelshavere har modtaget et brev med en 3 ugers frist til at udlevere nøgler, eller træffe aftale om opmåling sammen med bestyrelsen. Desværre har nogle af andelshaverne ikke overholdt fristen og en nægter helt at udlevere nøgler. I vores vedtægter står der at man har brugsret over loftsrummet.
  1. Kan få en låsesmed til at åbne rummene (efter orientering af andelshaveren selvfølgelig)
  2. Kan vi lade den enkelte andelshaver bekoste denne udgift.
  Med venlig hilsen,
  Louise

  #10231

  Hej Louise,
  Jeg vil anbefale at du sender spørgsmålet til vores gratis rådgivningspanel, hvor en advokat vil kunne give dig det korrekte svar. Det kan du gøre her.
  https://www.andelsportal.dk/advokat-raadgivning/
  Med venlig hilsen
  Martin Borgstrøm
  andelsportal.dk

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt