Bestilling af arbejde på Beboers regning?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #29181
  vpj
  Deltager

  Hej
  Vi har fået udført VVS arbejde i vores nye køkken, i den forbindelse var VVS’er nede i den FÆLLES varmeforsyning og lukke for vandet.
  Efter endt arbejde spørger jeg VVS’eren om alt er sat som da han kom, hvortil han svarer “Ja”.
  Efterfølgene bliver dog rapporteret om flere lejligheder uden varmt vand.

  Jeg ringer straks til både VVS’er og til viceværten. VVS’er siger han kan komme ud i løbet af dagen, mens Viceværten informere mig om han ikke er hjemme før kl. 16:50 den pågældende dag. Da dette er efter arbejdstid for min VVS’er bliver dette ikke til noget.

  Bestyrelsen beslutter så hen på aftenen at tilkalde en døgnvagt til at tilse varmeforsyningen. Dette gør de UDEN at rette henvendelse til mig. Jeg bliver først gjort opmærksom på dette da jeg modtager en mail, EFTER at den nye VVS’er har været ude og udfører arbejdet, hvor jeg modtager en mail hvori det meddeles at jeg vil modtage en regning for det udførte arbejde bestilt af foreningen, uden min viden og samtykke.

  Kan det passe at en forening kan bestille et stykke arbejde uden at vi bliver informeret omkring det, og så blot sende regningen?
  – Den fælles varmeforsyning vedligeholdes af foreningen.
  – Det er et aflåst rum, og viceværten er ikke hjemme til at lukke VVS’eren ind, og han henviser heller ikke til andre der evt. kunne have nøglen.

  Skal min VVS’er ikke have haft en chance for at genoprette hans fejl?

  Håber nogen måske kan henvise mig til et sted hvor det står beskrevet.

  Mvh
  VPJ

  #29207
  oesterbroab
  Deltager

  Ja, det er rimeligt at du skal betale.

  Du burde have kontaktet bestyrelsen straks du var klar over at den VVS’er som du have ansvaret for, ikke havde efterladt tingene korrekt.

  Til gengæld er du i din gode ret til at sende regningen videre til din egen VVS’er. Han bør som minimum give et afslag på det arbejde han har udført for dig

  Mvh

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt