Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Få tilbud på et andelsboliglån

Skal du købe en andelsbolig i en andelsboligforening? Forbedre en andelsbolig? Eller måske omlægge dit nuværende andelsboliglån? Så kan du finansiere det med et andelsboliglån.

To mænd går op ad trappe med flyttekasse. Forbrugetrådet Tænk Bedst i Test.

Andelsportal.dk har et samarbejde med Danske Bank og tilbyder, at du som privat person får hurtig kontakt til en rådgiver fra Danske Bank, hvis du ønsker at låne penge til en andelsbolig, eller hvis du ønsker at omlægge dit eksisterende lån.

Er du blevet tilbudt at købe en andelsbolig?

Få rådgivning til køb og finansiering af en andelsbolig

Når du køber en andelsbolig, er det altid vigtigt, at du undersøger om andelsboligforeningen har en sund økonomi. De fleste andelsboligforeninger har heldigvis sund økonomi, men som andelshaver får du del i foreningens indtægter og overskud, men også i dens gæld og udgifter. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i foreningens økonomi, så du eksempelvis ved, om den månedlige boligafgift, som du skal betale, vil stige i fremtiden.

Danske Bank kan blandt andet hjælpe dig med at vurdere om den andelsboligforening, som du ønsker at købe en andelsbolig i har sund økonomi, og rådgive dig i forhold til, hvad det betyder for din finansiering. Danske Bank har adgang til et stort udvalg af de danske andelsboligforeningers regnskaber og årsrapporter og kan derfor hurtigt hjælpe dig med at svare på spørgsmål om økonomien i de forskellige foreninger. Et andelsboligteam tjekker foreningens lån, gæld, planlagt vedligeholdelse og eventuelt opsparing.

Bliv kontaktet af banken, hvis du f.eks.:

  • Vil låne til at købe en ny andelsbolig
  • Skal forbedre din nuværende andelsbolig
  • Vil omlægge eksisterende andelsboliglån
  • Vil flytte dit andelsboliglån til Danske Bank

Hvilke former for lån kan du få til en andelsbolig?

Når du skal købe en andelsbolig kan du vælge mellem flere former for andelsboliglån. Du har mulighed for at lade renten på andelsboliglånet være variabel, hvor ydelsen kan stige eller falde i perioder. Foretrækker du større sikkerhed i din daglige økonomi, kan du også vælge at låse renten i 1-10 år – så ved du præcis, hvilken ydelse du kan regne med. Vælger du lånet med en variabel rente, kan du også få tilknyttet en opsparingskonto eller en lønkonto med attraktiv rente til.

altaner

Samarbejde mellem Danske Bank og Andelsportal.dk:

Andelsportal.dk og Danske Bank har indgået et samarbejde for at tilbyde nuværende og kommende andelshavere muligheden for at få tilbud på andelsboliglån. Samarbejdet er et tilbud til private, der
ønsker at få et nyt andelsboliglån, omlagt deres eksisterende andelsboliglån eller ønsker en dialog med banken om at skifte bank. Servicen kan også benyttes hvis, du som privat person ønsker at renovere din andelsbolig og derfor ønsker at låne penge i din andelsboligs “friværdi”.

Danske Bank har et team af rådgivere siddende klar, der kan hjælpe dig med et hurtigt svar, hvis du står og skal træffe en beslutning i forhold til køb af en andelsbolig. Rådgiverne kan både informere dig om, hvor meget det vil koste dig at have et andelsboliglån og de kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvordan økonomien er i den andelsboligforening, som du overvejer at købe dig ind i.

Få et tilbud på et andelsboliglån

Udfyld formularen, hvis du ønsker at få en dialog med banken om et lån til andelsboligen. En rådgiver fra andelsboligteamet hos Danske Bank vil kontakte dig inden for 24 timer på hverdage.