Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Tryg: Skal dine egne eller foreningens forsikringer ses igennem?

Tryg er det største skadeforsikringsselskab i både Danmark og Skandinavien. Tryg tilbyder forsikringer til private kunder, erhverv og boligforeninger i Danmark. Det betyder, at Tryg har gode forsikringer til både den private andelshaver, til bestyrelsen og til hele foreningen.

Dig, der bor i Andelsbolig

Bor du i lejlighed? Hos Tryg kan du få en ny boligdækning til lejligheder.

Med boligdækning er din lejlighed rigtig godt dækket mod bl.a. skader på fastmonteret glas og sanitet, bekæmpelse af skadedyr og reparation af brud på skjulte rør.

Andelsboligforening: Bestyrelsens ansvarsforsikring

Bestyrelsesansvarsforsikringen er til dig, der er direktør eller medlem af bestyrelsen. Den dækker, hvis du juridisk bliver gjort personligt erstatningsansvarlig ved ledelsen af et selskab eller en frivillig forening (fx ejer- og andelsforening) og skal betale erstatning. Selvom din medlemspost er frivillig eller ulønnet, er dit personlige ansvar ikke dækket gennem dine private forsikringer.

Vi anbefaler ulønnede bestyrelser og repræsentantskaber, som fx foreningsarbejde, at sikre deres ansvar på samme måde som professionelle bestyrelsesmedlemmer.

Med en forsikring hos Tryg er du eksempelvis dækket ved:

  • Din personlige hæftelse – altså det, du skal betale i erstatning ved et krav.
  • Udgifter til advokater og andre sagkyndige, der skal hjælpe med at løse sagen.
  • Dine sagsomkostninger – også selvom sagen viser sig at være uberettiget. Sagsomkostninger overstiger ofte erstatningens beløb.
  • Dit renommé– fx udgifter til konsulentydelser, der kan dæmpe den negative effekt efter et erstatningskrav.

Vil du gerne have en gratis forsikringsgennemgang hos Tryg?

Så udfyld formularen her:

Branchepartner på Andelsportal.dk

På Andelsportal.dk får en lille, udvalgt gruppe af branchepartnere tilbudt et eksklusivt partnerskab. Et samarbejde med Andelsportal.dk er en mulighed for virksomheder, der tilbyder relevante services, produkter og rådgivning til landets andelsboligforeninger.