Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS: Kvalitet med detaljer

Branchepartner - gårdmiljø

T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS er en ung virksomhed med masser af erfaring, når det kommer til gårdmiljøer. Vi er en virksomhed, der arbejder med både brolægnings- og anlægsarbejde og har 15 års erfaring heri at trække på.

Vi er så  privilegerede, at vi på kort tid har kunne samle en lang liste af tilfredse kunder, der har sat stor pris på den unikke blanding af erfaring, fokus på kvalitet og detaljer samt en forståelse for kundetilfredshed.

Skal foreningens gårdarealer renoveres?

Så kontakt T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS, der har 15 års erfaring i anlægs- og brolægningsarbejde og stor erfaring i at renovere gårdarealer for foreninger. Så ønsker foreningen et flot, funktionelt gårdmiljø, kan I trygt kontakte os.

Mange foreninger har mindre eller større gårdarealer, der står ubrugt hen, og det er en skam, for et godt gårdmiljø gør ofte en verden til forskel for foreningens beboere. Lad os sikre jer et godt gårdmiljø – I får med os en erfaren, professionel samarbejdspartner, der selvfølgelig sørger for at efterkomme de ønsker og behov, I har i jeres forening.

Års erfaring i anlægs- og brolægningsarbejde

Vi kan alt indenfor anlægs- og brolægningsarbejde og kan derfor følge jeres gårdprojekt sikkert til dørs. Vi har den rette viden og faglige ekspertise til at sikre jer et flot, funktionelt gårdmiljø.

Når det kommer til foreningens gård, er det vigtigt at tænke brugbarhed ind, for der er mange, som skal bruge gården, og den skal derfor passe til mange behov. Vi sørger selvfølgelig for at vejlede jer til den rette løsning, så alle foreningens beboere kan få glæde af gården.

Lader I T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS stå for jeres gårdprojekt, får I en samarbejdspartner, der går særligt op i det gode håndværk. Vi er yderst passionerede for vores arbejde og yder gerne lidt mere end det, der er strengt nødvendigt.

Det er et håndværk at lægge fliser

Vi anbefaler altid, at man får professionel hjælp til brolægningen – det gælder for lægning af alle slags fliser. Det er nemlig et håndværk at lægge fliser, så som ufaglært kan man ikke skabe samme resultat, som en faglært kan. Jorden skal forberedes, når der skal lægges fliser. Det betyder, at der skal lægges flere lag på jorden forinden fliserne lægges på, så fliserne ikke skrider, rokker eller ligger ulige, så flisekanter stikker op.

Vi vil også gerne hjælper jer, når det kommer til valg af fliser til gården, for der er flere faktorer at tage i betragtning, herunder brug og vedligehold. For gider I for eksempel ikke bruge lang tid på vedligehold, er store fliser et fornuftigt valg. Der er nemlig færre flisesprækker at rense.

Vi sørger også for de grønne elementer i gården

Mange foreninger ønsker i dag at integrere grønne elementer i gården, og her kan T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS naturligvis også hjælpe, for som uddannede anlægsgartnere skaber og plejer vi grønne arealer. Ønsker I for eksempel græsarealer, træer, buske, blomsterenge eller -bede i gården, kan vi imødekomme jeres ønsker. Mange, der er bosat i byerne, ønsker at få jord under neglene og dyrke egne urter og/eller grøntsager, og det ønske imødekommer vi også gerne. Her kunne løsningen være enten et urtebed eller et drivhus.

Vi tænker hos T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS alle aspekter ind, når det kommer til gårdmiljøer. Det er for eksempel vigtigt at huske på, at foreningens beboere har udsigt til gården oppe fra, og derfor skal udsigten selvfølgelig også tænkes ind, når der skal ske noget nyt i gården.

Vi sørger for, at I udnytter gårdspladsen bedst muligt

Er I på bar bund i forhold til, hvordan I kan udnytte foreningens gård bedst muligt, så tager vi gerne en snak herom med jer. Det kan være, at der skal bygges et cykelskur, så cyklerne kan placeres i læ for regn, et hegn til et bestemt sted i gården eller måske en legeplads til foreningens børn? Hos T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS sørger vi for at snakke alle muligheder igennem med jer, så I får udnyttet foreningens gårdareal bedst muligt.

Vidste du?

Vi er eksperter i anlægs- og brolægningsarbejde, men kan også hjælpe med nedbrydning/bortskaffelse, så skal den gamle gård først brydes op og de gamle materialer bortskaffes, hjælper T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS også.

Klimasikring af gården

Når det kommer til renoveringen af foreningens gårdareal, anbefales det, at I tænker klimasikring ind. Der kommer mere regn og større regnskyl, og især i lukkede gårde kan regnen ikke let komme væk. Vi kan hos T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS hjælpe jer med at tænke klimasikring ind i jeres gårdprojekt. Det kan ofte betale sig rent økonomisk at klimasikre foreningens ejendom, for er fugtskaden først sket er det ofte en dyr affære.   

Prisen på gårdrenovering

Prisen på en renovering af foreningens gård afhænger af flere faktorer, herunder gårdens størrelse, ønsker og krav til faciliteter og materialer m.m. Kunne I tænke jer at høre nærmere, er I velkomne til at kontakte os. Vi kan her tage en uforpligtende samtale om foreningens gårdprojekt.  

Lad T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS stå for renoveringen af gårdarealerne

Står gården ubrugt hen eller trænger den blot fornyelse? Drømmer I om en særligt funktionel gård, der har både cykelstativ og redskabsskur eller drømmer I om en mere grøn gård, der kan modstå en masse regn? Så kontakt T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS. Vi står klar til at hjælpe – lige fra den indledende fase ift. bedst mulige løsning, der dækker alle behov til udførslen.

Kontakt T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS allerede i dag

Branchepartner på Andelsportal.dk

På Andelsportal.dk får en lille, udvalgt gruppe af branchepartnere tilbudt et eksklusivt partnerskab. Et samarbejde med Andelsportal.dk er en mulighed for virksomheder, der tilbyder relevante services, produkter og rådgivning til landets andelsboligforeninger.