Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Branchepartner vinduer

Ønsker I vejledning om de forskellige løsninger der er, når det kommer til nye vinduer i foreningen?

Så kan I trygt tage kontakt til Tømrermester Martin Frederiksen ApS, der har stor erfaring inden for tømrerbranchen, herunder montering og skift af vinduer. I mange foreninger sidder der gamle vinduer, der er utætte og/eller ikke efterkommer moderne krav til energiklasse. Skifter foreningen fra gamle til nye vinduer, kan I energioptimere ejendommen, for nye, moderne vinduer af energiklasse A har et lille varmetab set ift. ældre vinduer af ringere energiklasse. Så drømmer I om at energioptimere, eller trænger I blot til nye vinduer, der fungerer optimalt, så kan Tømrermester Martin Frederiksen ApS hjælpe.

Ekspert i vinduer

I får i Tømrermester Martin Frederiksen ApS en erfaren partner, der har mange års fra tømrerbranchen, herunder erfaring i montering og skift af vinduer. Vi hos Tømrermester Martin Frederiksen ApS har den helt rette viden til at vejlede jer, når det kommer til type af vinduer, materialer og energikrav og erfaringen til at professionelt skifte foreningens vinduer.

Grafik - vindue

Skærpede regler for energikrav til vinduer

I februar 2021 kom der skærpede regler for energikrav til vinduer. Det betyder, at foreningens nye vinduer skal være af energiklasse A, der ofte er 3-lags vinduer. Bygges der nyt, bygges der om eller bygges der til, skal der pr. lovkrav benyttes vinduer af energiklasse A. Har I Tømrermester Martin Frederiksen ApS på sagen, skal I ikke bekymre jer om, om de vinduer, I vælger, efterkommer de nyere krav, for vi vejleder jer gerne, når det kommer til valg af vinduer.

3-lags vinduer er energineutrale, og det betyder, at der kommer lige så meget eller mere varme ind via vinduerne end vinduerne lukker ud.

Vinduerne er foreningens fælles ansvar

Vinduerne er andelsboligforeningens fælles ansvar, for foreningen står for vedligeholdelsen af alle facader udadtil i ejendommen, herunder vinduer og døre. Så som enkeltperson kan man ikke ‘bare’ udskifte sine egne vinduer. En ide er derfor, at du stiller et forslag på næste generalforsamling om en fælles udskiftning af samtlige vinduer i andelslejlighederne på andelsboligforeningens regning.

Flere fordele ved vinduesskift fra gamle til vinduer

Der er flere fordele ved at skifte foreningens vinduer, når de er af gammel dato og/eller utætte. De 3-lags (A-mærkede) vinduer er som sagt energineutrale og udleder derfor ikke varme ligesom mange vinduer af ældre dato gør. Det betyder, at foreningens beboere på sigt kan spare på varmen og også varmeregningen.

Er de nu siddende vinduer utætte, kommer der kold luft ind og varm luft ud. Hertil kan utætte vinduer føre til dannelse af fugt og som følge af dette skimmel og råd. Det er derfor fornuftigt at skifte de utætte vinduer til nye tætte, der holder varmen indenfor og kulden udenfor. Tætte vinduer sikrer også, at det ikke trækker i boligen.

Vi har hos Tømrermester Martin Frederiksen ApS den rette erfaring og ekspertise til at vejlede jer fra start til slut i processen og selvfølgelig også stå for skiftet af vinduer. Vi har samme tilgang til alle projekter uanset størrelse og karakter: stor professionalisme og fokus på kommunikationen os og kunden imellem, der sikrer de flotte, funktionelle resultater, foreningen drømmer om.

Vejledning til den rette løsning

Der er flere ting at tage i betragtning, når det kommer til at skifte foreningens vinduer. For eksempel skal der tages stilling til type af vinduer og type af rammer, og er ejendommen, som foreningen bor i, fredet, skal der tages hensyn hertil. Så har I planer om, at foreningens vinduer snart skal skiftes, er det fornuftigt, at I får professionel vejledning og hjælp. Det kan I få fra Tømrermester Martin Frederiksen ApS, der står klar til at yde jer kyndig vejledning og de professionelle løsninger, I ønsker.

Vi sørger selvfølgelig for at hjælpe jer professionelt og sikkert igennem hele processen. Vi vægter kommunikationen os og kunden imellem, så føler sig usikker på processen eller på os som partner på projektet. Vi tager teten og sikrer jer vinduer, der passer til akkurat foreningens ønsker og behov.

Vi varetager alle former for tømrerarbejde

Hos Tømrermester Martin Frederiksen ApS er vi ikke kun eksperter i udskiftning af vinduer og døre, men ligeledes ekspert i tagarbejde. Vi varetager de fleste former for tømrerarbejde, men vores passion er særligt skift af vinduer/døre og tagarbejde. Uagtet om jeres forening har brug for hjælp til den ene eller anden form for tømrerarbejde, tager vi professionelt hånd om det.

Vores førsteprioritet er at sikre kunden kvalitet i alle aspekter. Vi gør os umage for, at du ser os som professionelle og pålidelige fagfolk, der brænder for sit fag. Derfor tilgår vi alle projektets faser med et oprigtigt ønske om at sikre jer lige den løsning, I ønsker jer.

Hos Tømrermester Martin Frederiksen ApS ved vi, at større projekter, som udskiftning af vinduer og tagprojekter kan virke som større, tungere projekter at igangsætte og gennemføre. Derfor gør vi vores ypperste for, at processen er så let og ligetil som mulig for jer. Har I os på sagen, kan I forvente kompetente råd og vejledning, et nøje planlagt forløb, der sikrer, at vi kommer i mål uden sjusk og unødige gener, samt et slutresultat, der emmer af faglig dygtighed og opfylder de ønsker og krav, I har i foreningen.

Kontakt Tømrermester Martin Frederiksen ApS allerede i dag

Branchepartner på Andelsportal.dk

På Andelsportal.dk får en lille, udvalgt gruppe af branchepartnere tilbudt et eksklusivt partnerskab. Et samarbejde med Andelsportal.dk er en mulighed for virksomheder, der tilbyder relevante services, produkter og rådgivning til landets andelsboligforeninger.