Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Power Fuel A/S: Eksperter i ladestandere

Ønsker I råd og vejledning omkring mulighederne for ladestandere i andelsboligforeningen?

Målet for Power Fuel A/S er at gøre det enkelt og let at være elbilsejer. Med over 1500 ladepunkter i Danmark, lynhurtig opladning og en fordelagtig serviceaftale er det lettere end nogensinde at byde grønne biler velkomne i andelsboligforeningen.

Power Fuel A/S er en dansk og landsdækkende udbyder af ladestandere. Uanset hvor i Danmark jeres andelsboligforening befinder sig, kan Power Fuel A/S stå for etablering af ladepunkter til jeres andelshavere.

Ét kontaktpunkt for den ultimative tryghed

Med Power Fuel A/S som leverandør af andelsboligforeningens ladeløsning er I sikret den samme kontaktperson både før, under og efter installationen af ladepunkterne. Det er nemlig altid vores ekspert og dygtige konsulent Daniel Presutti, som andelsboligforeningen har den faste dialog med. Derfor er I altid sikret, at vi har 100 procent overblik over jeres sag, da I ikke skal igennem adskillige kontaktpunkter.

Intelligent opladning

Igennem vores Power Fuel A/S app får andelsboligforeningen mulighed for at benytte sig af intelligent opladning. I appen kan man tidsbestemme opladninger, som også gør det muligt at booke tider på forhånd. Det er med til at skabe en god ladekultur i andelsboligforeningen.

Ét abonnement – ubegrænset frihed

Hvis andelsboligforeningen vælger Power Fuel A/S som udbyder, får I en lang række fordele. Med et fast abonnement opnår I fuld adgang til Power Fuel A/S appen og muligheden for den intelligente opladning. Derudover slipper I for selv at skulle stå for service af ladepunkterne. Med vores serviceaftale kan I altid kontakte Power Fuel A/S, både hvis der skulle være spørgsmål eller opstå problemer med hardwaren. Hvis uheldet skulle være ude og det kræver en teknisk kyndig, sender vi vores dygtige installatører jeres vej og får rettet op på sagen.

Sådan får I ladestandere i andelsboligforeningen

Når en andelsboligforening kontakter Power Fuel A/S foretages der, til at begynde med, en screening af området, hvor ladepunkterne skal etableres. Vi er med andre ord fuldt forberedte, når vi besigtiger opgaven. Inden projektet igangsættes tilbyder vi også at besøge jeres andelsboligforening til generalforsamlingen. Andelshaverne kan her få svar på alle spørgsmål – store som små, så alle er 100 procent trygge ved projektet førend det igangsættes.

Det er Power Fuel A/S’ dygtige installatører, der udfører opgaven, og når det er sket, arrangerer vi et overdragelsesmøde. Her får jeres andelsboligforening mulighed for at få ladepunkterne gennemgået – og så svarer vi også på alle spørgsmål, der måtte være til administrationen. Hvis der skulle opstå uvished efter projektet er endt, er vi stadig altid klar til at rådgive jer med hvad end det måtte være. Med andre ord sikrer Power Fuel A/S tryghed igennem hele dit projekt.

Kontakt Power Fuel A/S allerede i dag

Kontakt Power Fuel A/S for en uforpligtende samtale og hør om mulighederne for en ladeløsning til andelsboligforeningen, som opfylder alle jeres behov og krav.

I kan altid kontakte firmaet for mere viden om ladestandere. Eksperterne hos Power Fuel A/S sidder nemlig klar til at rådgive og vejlede jeres forening til, hvilken ladeløsning der vil være mest fordelagtig for jeres andelsboligforening.

Branchepartner på Andelsportal.dk

På Andelsportal.dk får en lille, udvalgt gruppe af branchepartnere tilbudt et eksklusivt partnerskab. Et samarbejde med Andelsportal.dk er en mulighed for virksomheder, der tilbyder relevante services, produkter og rådgivning til landets andelsboligforeninger.