Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

JAC hjælper dig på vej

Branchepartner faldstammer

Ønsker I vejledning, inspektion eller reparation af andelsboligforeningens faldstamme?

Er der skader på andelsboligens faldstamme eller er den utæt? Lad JAC Kloakteknik stå for renoveringen – I får en særdeles erfaren samarbejdspartner, der er ekspert i strømpeforing af faldstammer – og mere til. Vi er nemlig eksperter i alt inden for kloakbranchen. Vi har hele 15 års erfaring i branchen, så du kan derfor trygt bruge os som samarbejdspartner.

Eksperter i strømpeforing

Har flere beboere i andelsboligforeningen tilstoppede afløb, mærker I luftgener eller er der skjolder på faldstammen? Så bør I formentlig lade professionelle som JAC Kloakteknik inspicere faldstammen – og er der problemer, lade JAC Kloakteknik renovere den. For mange andelsboligforeninger synes løsningen på deres kloakproblemer vanskelig og omfattende, men det er den ikke altid. Med en strømpeforing fra JAC Kloakteknik er løsningen nemlig ret enkel. 

Vidste I?

Ignorer I skader på faldstammen, er det ikke sikkert, at en strømpeforing er tilstrækkelig. For kommer der større skader på faldstammen, er der en chance for, at hele faldstammen skal udskiftes, og dét er en omfattende proces. En strømpeforing af faldstammen er en nemmere, hurtigere og billigere løsning ift. en traditionel udskiftning. JAC Kloakteknik er ekspert i netop strømpeforing af faldstammer. 

Faldstammen er det lodrette rør i andelsboligen, der transporterer spildevand væk fra boligen, igennem bygningen og ud i kloakken. Den går igennem hele ejendommen og er derfor andelsboligforeningens ansvar. Faldstammen har lang levetid, mellem 50 og 100 år, men jo ældre den bliver, jo større chance er der for skader. Er der problemer med faldstammen, bør I aldrig ignorerer dem.

Lad JAC Kloakteknik stå for strømpeforingen af faldstammen

Når faldstammen strømpefores, skabes der er et nyt rør inde i faldstammen. Det foregår sådan, at der skydes en filtstrømpe ind, som efterfølgende hærdes. Herefter fungerer den hærdede filtstrømpe som et nyt rør. Vi udfører hos JAC Kloakteknik mange strømpeforinger, fordi løsningen er nemmere, hurtigere og billigere ift. en traditionel udskiftning. Du kan derfor trygt lade os stå for renoveringen af faldstammen.

Sådan forløber en strømpeforing hos JAC Kloakteknik:

  1. Vi skyder en filtstrømpe ind igennem kloakken. Der skal altså ikke brydes rør op i fortov og kælder og ej heller skal faldstammen, der løber gennem jeres ejendom, brydes ned.
  2. Når filtstrømmen sidder korrekt i faldstammen, imprægneres den med et produkt, der reagerer på LED-lys eller varme. Alle vores medarbejdere er grundigt oplært i at strømpefore, og vi kan tilpasse filtstrømpen til rør af alle størrelser.
  3. Med LED-lys eller varme hærder JAC Kloakteknik strømpen fast inde i faldstammen, og på den måde skabes der et nyt rør.

Der er flere fordele til strømpeforingen. Rørene kan bestå, og det betyder, at der ikke skal bruges kræfter på, at faldstammen skal brydes ned. Fortov, kælder og baggård skal heller ikke brydes op. Det betyder også, at I ikke skal tænke på byggerod. I kan også sagtens bo i lejligheden, mens faldstammen strømpefores. Hele processen tager få dage – omkring to til fire dage. Hertil er strømpeforingen mere miljøskånsom, b.la. fordi der skal bruges færre materialer ift. en traditionel udskiftning.

En nyttig TV-inspektion

Lad JAC Kloakteknik inspicere faldstammen – ikke kun når der er lugtgener eller skjolder på faldstammen, men også når faldstammen rammer de 30 år. Når faldstammer og kloakrør er mere end 30 år gamle, er der større risiko for skader, og ofte er det sådan, at jo ældre rørene er, jo større er skaderne. Derfor anbefaler JAC Kloakteknik, at I lader professionelle som os foretage en TV-inspektion af faldstammen, når den nærmer sig de 30 år. På den måde kan I få indblik i faldstammens tilstand og derudfra planlægge ift. en fremtidig renovering.

Prisen på strømpeforing

Flere faktorer har betydning for prisen på en strømpeforing af faldstammen. Prisen kommer b.la. an på kompleksitet, omfang og type af projekt. Derfor står JAC Kloakteknik til rådighed for kyndig vejledning. Vi er specialister i strømpeforinger og faldstammer og kan derfor varetage enhver opgave – og jeres andelsboligforening er garanteret en attraktiv pris pr. meter.

Lad JAC Kloakteknik inspicere foreningens faldstamme

Står jeres andelsboligforening og ønsker vurdering af jeres ældre faldstammer eller mistænker grund til renovering, så er der ingen grund til at vente til problemerne spreder sig. JAC Kloakteknik A/S er eksperter i faldstammer – vi kan derfor helt sikker hjælpe jeres forening til den bedste løsning.

Kontakt JAC Kloakteknik allerede i dag

Branchepartner på Andelsportal.dk

På Andelsportal.dk får en lille, udvalgt gruppe af branchepartnere tilbudt et eksklusivt partnerskab. Et samarbejde med Andelsportal.dk er en mulighed for virksomheder, der tilbyder relevante services, produkter og rådgivning til landets andelsboligforeninger.