Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

DKTV A/S: Udnyt dit tag og producer selv grøn energi

Branchepartner solceller

Ønsker I et grønnere hjem i andelsboligforeningerne?

Flere og flere boligforeninger er ved at få øjnene op for de populære solceller, og drømmer derfor selv om at udnytte boligernes tage til at producere billig, grøn strøm – både til beboere og fællesfaciliteterne. Et solcelleanlæg er et vedvarende energianlæg, der omdanner solens stråler til energi. Udover at spare penge og være klimabevidst, er en af fordelene ved solceller, at man ikke er afhængig af et elselskab, hvor elpriserne kan svinge.

Med DKTV A/S som leverandør af jeres solceller får I en samarbejdspartner, der er med jer hele vejen. Mottoet er ’stærkere sammen’, hvor vores erfarne team af rådgivere og teknikere sikrer en tryg installation. Læs mere om solceller herunder og hvordan DKTV A/S kan hjælpe dig med at bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Vi kan hjælpe med alt fra rådgivning, levering og montering af solceller – vi er med jer hele vejen.

Eksperter i en grønnere fremtid

At få et solcelleanlæg er en stor beslutning at træffe – det ved vi. Derfor garanteres I en erfaren samarbejdspartner i DKTV A/S, der skaber trygge rammer for jeres projekt og følger projektets proces fra start til slut. Når vi udarbejder et skræddersyet tilbud til jeres forening, tager vi alle de afgørende faktorer i betragtning: For eksempel skal foreningens tagkonstruktion og -hældning, samt placering ift. solen tages i betragtning, når det rette solanlæg skal vælges. Og her står vi med bred ekspertise klar til at hjælpe.

Vi anbefaler også som minimum, at anlægget dækker 50% af jeres forbrug. Energiforbrug og brugsmønstre er forskellig fra forening til forening. Derfor står vores team klar til at rådgive jer og matche alle behov. Vi leverer et bredt sortiment af invertere, batterier og ikke mindst solceller med en lang levetid, som du også får en 25 års garanti på.

Vidste du?

Flere og flere solcelleejere vælger at investere i et batteri til deres solceller?

Med et batteri kan strøm lagres til senere brug, således at den energi, der ikke bliver brugt, når den produceres i dagtimerne, kan gemmes til senere på dagen, hvor behovet for strømmen er større.

DKTV leverer batterier i moduler, så de kan tilpasses efter behov og anlæggets størrelse.

Udnyt taget og få solceller og spar på strømmen i foreningen.

Priser på solceller

Hvis I står og overvejer et renoveringsprojekt af taget, kan det betale sig at tænke solceller ind i det. Hvis jeres tag skal udskiftes inden for de næste 10 år, så plejer solceller at være en god mulighed. Selvom prisen på solceller er en større investering, så er det typisk betalt hjem inden for 10 år. Prisen på solceller afhænger af foreningens forbrug og af den type anlæg I skal have etableret.

Vil I vide mere om hvordan, man får solceller i andelsboligforeningen? Så læs guiden: Solceller til andelsboligforeningen –>

Fordele ved energioptimering i foreninger

  • Undgå svingende elpriser
  • Spar udgiften på strømtransporten
  • Værdiforøgelse af ejendommen
  • Hop med på bølgen mod en grønnere fremtid
Skal taget i foreningen snart skiftes? Så er det en god ide at tænke solceller ind i projektet, hvis I drømmer om solceller på jeres forening.

Har I en solcelledrøm?

Drømmer I om grønnere energi og besparelser på elregningen i jeres foreninger, er I velkommen til at kontakte os via formularen, så vi kan få en snak om jeres kommende solcelleprojekt. Omfanget af solceller er intet problem – hos DKTV A/S, håndterer vi nemlig komplette solcelleanlæg til konkurrencedygtige priser.

Lars Gyldenholm
El Chef hos DKTV A/S

Kontakt DKTV A/S allerede i dag

Tøv ikke med at kontakt DKTV A/S for uforpligtende tilbud eller rådgivning. Vores eksperter er her for at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger i jeres boligforening.

Branchepartner på Andelsportal.dk

På Andelsportal.dk får en lille, udvalgt gruppe af branchepartnere tilbudt et eksklusivt partnerskab. Et samarbejde med Andelsportal.dk er en mulighed for virksomheder, der tilbyder relevante services, produkter og rådgivning til landets andelsboligforeninger.