Få 3 tilbud på sandblæsning af facaden

Mange andelsboligforeninger får facaden renoveret med en sandblæsning efterfulgt af pudsning eller vandskuring. Hos Andelsportal.dk kan I få 3 tilbud fra udvalgte leverandører.

 • Nemt – Indsend opgaven online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Sandblæsere i hele landet

Søger andelsforeningen hjælp til sandblæsning af facaden?

Sandblæsning fjerner smuds og maling fra ejendommens facade. Skal andelsboligforeningen have renoveret facaden, kan I starte med at få fjernet løstsiddende puds, kalk, filts og maling. Så har I et rent grundlag at arbejde videre ud fra – hvad enten I ønsker at male, pudse facaden eller vandskure den.
Søger I tilbud på sandblæsning, skal I have fat i leverandører med speciale i sandblæsning og facaderenovering. Det får I lige her på Andelsportal.dk – send jeres opgave ind nu og modtag gratis og hurtigt tre uforpligtende tilbud på sandblæsningen.

Bestil uforpligtende tilbud på sandblæsning »

Hvilken afrensningsmetode kan I vælge?

 • Tørsandblæsning
 • Vådsandblæsning
 • Lavtryksblæsning
 • Støvfriblæsning
 • Hedvandsrensning
 • Kemisk rensning

Miljøvenlige løsninger

Skal facaden renoveres, vil I sandsynligvis skulle benytte jer af vådsandblæsning. Vælg en dygtig murer og få sparring og rådgivning om jeres projekt, så I benytter den metode, der egner sig bedst til den overflade, I ønsker at få renset. Sandblæsningen kan udføres, så den er CO2-neutral og med miljøvenlige materialer. Indhent flere tilbud fra murervirksomheder, så I får netop den løsning, der passer andelsboligforeningen.

Sandblæsning med vand

Vådsandblæsning er især velegnet til afrensning af facader, teglsten, beton og hårde overflader, inden en ny omgang overfladebehandling. Brugen af vand til sandblæsning reducerer støvet, men kræver en højtryksspuling efterfølgende for at fjerne det opståede slam.

Få tre gratis tilbud på at få sandblæst facaden

Sandblæsningen sikrer et rent underlag, som gør at maling og puds binder på overfladen. Derved får I et langtidsholdbart resultat, der ikke skaller af. Få tre gode tilbud fra murerfirmaer nu, som kan rådgive jer om facaderenovering og sandblæsning. Mureren kan rense facaden, sandblæse den og reparere eventuelle ødelagte dele af murværket. Send en beskrivelse af jeres opgave ind nu, så modtager I tre gratis tilbud på sandblæsning inden for tre dage.

Få fornyet facaden, bestil tre tilbud på sandblæsning nu »

Så nemt får man 3 tilbud på sandblæsning

Beskriv kort din byggeopgave, som du ønsker at få udført

Vores serviceafdeling, kontakter dig telefonisk

Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

Beskriv kort din byggeopgave, som du ønsker at få udført

Det siger andre andelsboligforeninger
 • Det gik let og smertefrit. Vi sendte en ret specificeret forespørgsel ud på, hvad vi søgte hos en valuar og fik leveret nogle tilbud indenfor dette.
  AB Paludan Müllers Vej 5-7
 • Det har været fint, der var respons og vi fik 3 tilbud på dørtelefoner. Oplevelsen var at det fungerede. Vi fik de tilbud vi havde bedt om.
  Andelsforeningen Dronningensgade 15
 • Jeg var meget positivt overrasket over, at der var en person, der ringede og uddybede opgaven. Det er jo en gratis service. Det gav os mulighed for, at få overblik over prisniveauet på opgaven.
  AB Nørrebrogade 66-70
Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud