Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Værdisættelse af andelskronen

Til rette vedkommende. Som de fleste andre andelsforeninger, skal vi også snart afholde generalforsamling. I den forbindelse forventes andelskronen at stige (som det også omtales i diverse medier). Mit spørgsmål er, om der findes et loft over hvormeget man på generalforsamlingen vælger at sætte andelskronen til? Er der en procentvis grænse for hvormeget en andelslejlighed må stige fra 1 år til andet? Jeg vil nemlig gerne kontakte vores andelsforening forinden generalforsamlingen, og anmode om maksimal stigninge da vi så kan belåne friværdien og anvende den til ny el-installationer (bliver så den enkeltes ansvar). Jeg glæder mig til at hører fra Jer.
Foreningsnavn: ABF Amagerbrogade 48-50, Brigadevej 2-6
Navn: Jens Skiffard

Vores svar fra

Kære Jens Skiffard
Der er ikke noget loft på hvor meget andelskronen må stige fra et år til at andet. Af loven fremgår alene at værdien maximalt kan sættes til den værdi der kan beregnes jvf. regnskabet.

Håber dette er svar nok.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955ady@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.