Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Manglende dør

Jeg har pr 1/3-2008 solgt min andelslejlighed. Køber har herefter påpeget nogle fejl og mangler overfor mig som sælger. Bl.a mangler der en dør mellem to indvendige rum. Denne dør er blevet kasseret af daværende sælger uden at jeg som køber tilbage i 2000 gjorde indsigelser mod dette. Hertil skal de nævnes at nuværende køber er gjort bekendt med at døren har manglet lige fra starten af købeprocessen. Køber har nu efterfølgende bedt boligforeningen om at holde en sum penge tilbage af salgssummen til udbedring. Mit spørgsmål er om jeg kan stilles økonomisk til ansvar for den manglende dør? På forhånd tak for hjælpen Men venlig hilsen Claus Høpfner

Kære Klaus Høpfner

Hvis der ikke er gjort anmærkning i fraflytningsprotokollen/rapporten kan der ikke tilbageholdes penge til anskaffelse af  dørene, idet køber var bekendt med at døren ikke fulgte med i købet.
Med venlig hilsenADVODAN
Henning Petersenadvokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 HelsingørTlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.