Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Nabostøj ved salg

Jeg er havnet i en næsten umulig situation vedr. nabostøj. Af hensyn til min fortsatte sundhed, ser jeg ingen anden udvej end at sælge min andelsbolig akut. Mit spørgsmål er: I mit salgsmateriale står “Velfungerende andelsboligforening med ordnede forhold”. Mit dilemma er, at såfremt jeg er ærlig omkring, hvorfor jeg vil sælge min bolig, selvfølgelig aldrig vil få den solgt. Så det agter jeg ikke at være. Hvis jeg skulle være så heldig at kunne ramme ½ time uden larm, støj og technohelvede til en fremvisning af min bolig, og efterfølgende får den solgt, – vil køber så senere kunne omgøre handlen, og i bekræftende fald, hvilke økonomiske konsekvenser vil det kunne få for mig?  

Vores svar fra

Du bør søge at komme nabostøjen til livs ved at klage gennem andelsboligforeningens bestyrelse.

Ved salg af andelsboligen har du en reel oplysningspligt overfor køberen for så vidt angår andelsboligen.

Det er min opfattelse, at køberen ikke vil kunne ophæve handlen på et senere tidspunkt, men køberen har måske mulighed for at rejse et erstatningskrav mod dig, såfremt andelen er usælgelig. Det er ikke muligt at angive størrelsesordenen på erstatningskravet.

Med venlig hilsen

H.H. de Lichtenberg

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.